Værdighed - Bærekraft!

 "Oprindelsen til enhver form for rigdom ligger i din bevidsthed"

Citat: Mona Camilla

MakingWise afholder kurser der fremmer klarhed og åbenhed i en hastigt udviklende virkelighed!

At finde ud af hvad bevidstheden kan og gør, er at finde rigdommen i dig selv og integrere den med det ydre.

Jo mere rig du føler dig, jo rigere vil du blive og jo mere rigdom kan du skabe.

  • Intelligent kommunikation, som afbalancere din hverdag.
  • Respekt for alt liv, som viser vejen til kærligheden.
  • Rummelighed, som åbner for nye indsigter.
  • Begejstring, som giver glæde.
  • Mod, som gør dig stærk.

Bevidstgørelse er:

At gennemgå mange processer store som små, som tydeligt viser, hvad der sker i nuet, og hvad som bidrager til forme dit liv. Det betyder, at du kan skabe dit eget liv, som du ønsker det, ved at udvide din bevidsthed og åbne sindet for det, der umiddelbart virker umuligt.

Intentionen med udvide din bevidsthed er:

 At du frigør kraft, energi, vitalitet og dermed får overskud til sætte kursen til kunne leve det liv, du drømmer om. At du udvider din bevidsthed, styrker intellektet og din intelligenser.

Dit mindset og vaner er

det, der skaber din hverdag og hvis du ikke er tilfreds, må du gøre noget ved det. Det er kun dig og dine vaner, der sætter begrænsninger.

Min filosofi er

At være bevidst om, hvad der sker i dit liv, hvorfor det sker og hvordan du kan skabe dit liv er meningen med dit liv. Igennem oplevelser drager du erfaringer, som giver visdom. Gentagelser og disciplin gør den største forskel for dit liv. Derfor er det væsentlig at gøre personlig udvikling og dannelse, som en naturlig del af livet, ligesom vi passer vores på job, handler ind, motionere mm.

Kurserne skabes af underviseren og deltagerne. Ikke to  kurser er ens. Kurserne er unikke. DU er i centrum. Tør du? Har du lyst? Så skriv på feltet kontakt eller ring og spørg omkring næste kursus på mobil: 0047 40762921